Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Intervju sa Tamašem Pajem, Menadžerom Caiłvite, koji je ostvario najviši mogući nivo.

Tamaš Paj je Menadžer koji je ostvario najviši nivo u mreži CaliVite International i koji je trenutno jedini postigao nivo Direktora. U čemu leži tajna njegovog uspehe? Sa jednim tihim, skrornnim inženjerom, koji se u društvu jedva primećuje razgovaramo o CaliViti i o njegovom životu.

 Čemu možete zahvaliti svoj uspeh u Mreži?

lzučio sam prvo za građevinskog tehničara, a zatim sam stekao zvanje diplomiranog inženjera poljoprivredne automatizacije. Na žalost, o trgovini i o vitaminima nisam imao nikakvog prethodnog obrazovanja, kada sam se 1994. u svojoj 29. godini prvi put susreo sa perspektivama koje CaliVita pruža.

Bio sam, pa još i dan danas jesam tihi inženjer, koji kad god je to moguće, izbegava javne nastupe. Ni danas se ne osećam prijatno kada moram da istupim pred javnost. Čini mi se da je sve vreme tokom rada u Mreži za mene bilo najteže poverovati da pored tolikih izrazito talentovanih predavača i ja mogu da budem uspešan graditelj mreže. 

Akcenat sam od samog početka stavljao na konsultacije u četiri oka, ili eventualno u grupama od po 3-4 lica. Nastojim da svoje partnere navedem na govor, a u međuvremenu, pored toga što ih saslušam, pokušavam da se uživim u njihovu situaciju. Upoznavanjem njihovih pravih potreba, sposobnosti i mogućnosti, mogu da im dam i savete, koji ih mogu učiniti uspešnim. Naravno, i manifestacije imaju za mene poseban značaj. U državama gde posedujem izgrađenu mrežu - u Češkoj, Slovačkoj i u Poljskoj - prisutan sam na svim manifestacijama Firme, i svim snagama upijam iskustva i znanje drugih.

U čemu CaliVita pruža više, nego ostale MLM firme?

CaliVita je poslovna šansa inteligentnih i poštenih ljudi. Onih koji rado provode svoje dane pomažući drugima, dok istovremeno ne bi hteli da brinu za svoju egzistenciju. Ako uspeš da pomogneš mnogima da pronađu svoje omiljene vitamine, pare će već doći same od sebe, jer CaliVita uvek pouzdano plaća. Sistem vrednovanja je pravedan, a i na duge staze motiviše. Ne nagrađuje brz uspeh koji isto tako brzo i nestane, poput firmi čiji se vlasnici u svom preduzetništvu oslanjaju samo na kratkotrajne poslovne prilike. CaliVita ne požuruje, nego dopušta slobodno razmišljanje. Bilo ko može mirno da promisli da li ima budućnosti kao partner jedne firme koja već više od 20 godina uspešno izgrađuje mrežu zadovoljnih potrošača. U ovom biznisu se ne isplati prevariti ikoga, jer poslovanje CaliVite glasi na niz decenija. Više se isplati ostati u potpunosti čist i pošten. Da li poznaješ sličnu mogućnost biznisa ili zapošljavanja u današnjem svetu? Ma, koliko puta da promislim ovu stvar, uvek me ispunjava snagom i entuzijazmom misao na to, u kojoj meri je naš posao plemenit i vredan za ljude oko nas.

Pre CaliVite nisam gradio ni jednu mrežu, ali sam nastojao da upoznam, prepoznam suštinu firmi koje posluju na sličan način...

Već i tada se moglo birati među mnogim firmama koje su se bavile izgradnjom mreže. Slušajući prezentacije današnjih firmi koje se zasnivaju na principu mreže, lako mogu da zamislim sebe, kako za godinu ili dve mašem svojim poznanicima sedeći u crvenom Ferariju. Međutim, zbog čega ovakvi čudotvorni sponzori sa Ferarijima nestaju svega nekoliko godina zajedno sa svojim grupama? Sa čuđenjem posmatram mudrost Gerija G. Hargitaiija, osnivača CaliVite, koji ne teži brzom profilu, već tome da gradimo mrežu zadovoljnih potrošača. A, to čini već skoro 20 godina, dok ja sam oko 18. Veoma sam srećan što sam pronašao svoju šansu u CaliViti i sreo svog sponzora, Andreju Farkaš (Farkas Andrea). koja mi je pokazala da i sa ovakvim manjkavim talentom mogu da budem uspešan.

Vi ste srećan otac devetoro dece. Da li i njih usmeravate prema MLM-u? Hoće li možda oni predstavljati sledeću generaciju CaliVite?

Ja nisam želeo crveni Ferari, već veliku i srećnu porodicu. Znam, u današnjem svetu ovo košta mnogo više, nego jedan čudesan automobill. Međutim, ovakav auto ima smisla i znači sreću samo na kratke staze, ako uopšte i znači tako nešto. A, stvamo, kakvog smisla ima? I kakvu sreću oseća neko u jednom biznisu kratkog veka mašući kroz prozor brzog automobila iz snova? Velika porodica je ostvarenje poziva. Služenje i izazov. Mnogo rada i mnogo sreće. Sa svojom suprugom Veronikom za 13 godina našeg braka izrodili smo devetoro dece, 4 devojčice i 5 dečaka. Svi su zdravi i dražesni, kao što se i na slikama može videti. Veronika 14 godina uzima New Life. Naravno, biti otac mnogo dece iziskuje prilično mnogo vremena, ali pored CaliVite ostaje dovoljno vremena i za to.

Kao što postoje porodice advokata ili graditelja orgulja, u kojima se poznavanje struke unutar
porodice prenosi sa kolena na koleno, tako će se sigurno i nauka izgradnje mreže kod mnogih prenositi sa oca na sinove ili kćeri. Mislim da je u našoj porodici verovatnoća toga veoma visoka, ako i moja deca budu mislila tako. A za 30 ili 50 godina već sa unucima zajedno možemo biti izrazito uspešni graditelji CaliVitine mreže.

 

Free Classifieds

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.