Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Kvalitet

Na početku 21. veka sve više faktora ugrožava naše opšte zdravstveno stanje. Sve veće zagađenje vazduha, vode i zemlje; genetski modifikovana hrana; konzervansi i veštačke hemijske supstance koje se dodaju našoj hrani; sve veće i veće konzumiranje droga, alkohola i kafe; veštački izvori svetla; svesni i podsvesni stres prouzrokovan sa ubrzanim načinom života i sve nesigurniji svet u kom živimo. Ovi faktori ne samo da lišavaju naš organizam optimalnog zdravlja već mogu dovesti čak i do ozbiljnih oboljenja.

CaliVita® International proizvodi i prodaje dodatke ishrani vrhunskog kvaliteta koji pomažu otklanjanje i prevenciju štetnih efekata životne sredine na zdravlje i opšte stanje. Pravilna i redovna upotreba ovih suplemenata postao je sastavni i nezamenljivi deo modernog, zdravog i aktivnog načina života. Široka paleta suplemenata, koje CaliVita® nudi proizvode se koristeći najsavremeniju tehnologiju u kombinaciji sa vekovima starim tradicionalnim tehnikama spravljanja medicinskih preparata raznih civilizacija. Tradicija i nauka - objedinjene, je ono što čine proizvode CaliVita Internationala jedinstvenim. Stroga kontrola kvaliteta garantuje da preparati zadovoljavaju i najstrože farmaceutske propise o kvalitetu.

Aktivni agensi u CaliVita® suplementima uključujući vitamine, minerale, elemente u tragu, antioksidante, amino kiseline i lekovite biljke, svi pomažu održavanje optimalnog zdravlja, a isto tako jačaju imuni sistem našeg organizma u borbi protiv različitih oboljenja.

Dodaci ishrani se proizvode u Sjedinjenim Američkim Državama, prema U.S. propisima Ministrastva Zdravlja i Ishrane (Food and Drug Administration - FDA), 100% su prirodnog porekla. Ne sadrže šećer, konzervanse, ni veštačke boje i arome.

Takođe, preparati imaju sertifikat o dijetetskim svojstvima i zdravstvenoj ispravnosti u Srbiji izdat od strane VMA (Vojno-medicinska akademija) u Beogradu.

 

 Jedina vredna stvar u životu koja se ni sa čim ne može platiti jeste sam ŽIVOT. Stoga, sve šta služi njegovom očuvanju, produžetku i ulepšavanju dobra je investicija, od čega je svakako najvrednije očuvanje zdravlja.
Mi, iz CaliVite, služimo ovom najvažnijem cilju, svom zdravlju, svakim minutom rada svih naših Članova, i svakom parom koju potrošimo na istraživanja i razvoj proizvoda. I rukovodstvo i naše kolege veruju da je zdravlje naših korisnika vredno svakog truda, novca i energije koje ulažemo u njega. Osnovni uslov za nekoga ko želi da se priključi CaliViti je da u ovo iskreno veruje.

Služenje očuvanju zdravlja su već i ranije mnogi istakli na svoje zastave, a mnogi će i posle nas. Čitava se industrijska grana zasniva na ovom cilju. Međutim, ne uspeva svakome da tokom procesa proizvodnje u potpunosti udovolji osnovnim principima CaliVite, koje je naizgled teško usaglasiti, ali koji u svakom slučaju čine garanciju kvaliteta.

Isključivo prirodni aktivni sastojci.
Ljudski organizam je živi organizam i kao takav predstavlja deo prirode, a u skladu sa tim, mi doprinosimo otklanjanju problema koji u njemu nastanu, aktivnim supstancama koje dobijamo iz prirodnih izvora.

Biljke koje daju većinu aktivnih komponenti, sastojke željenog sastava, najefikasnije stvaraju i akumuliraju u svom prirodnom okruženju i pod neometanim uslovima. Kada biramo naše izvore snabdevanja, to je upravo jedan od najbitnijih kriterijuma.
Prikupljanje lekovitog bilja ne može biti neograničeno, ne sme dovesti do prevelikog smanjivanja broja jedinki ili ugrožavanja određenih vrsta, niti do gubitka ravnoteže prirodnih staništa.
Aktivnosti CaliVite ni u kom slučaju ne mogu dovesti do oštećenja prirode i zagađivanja životne sredine.

Zdravlje potrošača je iznad svega.
Nama je zdravlje naših potrošača važnije od njihovog momentalnog zadovoljstva.
CaliVita proizvodi se proizvode od isključivo prirodnih sastojaka, koji su odobreni za upotrebu nakon prethodno obavljenih naučnih istraživanja i eksperimenata, i koji su napravljeni uz poštovanje tehničkih procesa.
Mi pružamo detaljne informacije o svim našim proizvodima, u vidu informacija u katalozima, na pakovanjima i uz pomoć naših predstavnika mreže i putem raznih publikacija. Informacije uključuju indikacije za upotrebu, način upotrebe, količinu i doziranje, eventualne nuspojave i dosadašnja iskustva sa proizvodima.

Kvalitet nema alternativu.
CaliVita obezbeđuje svojim korisnicima najbolje moguće aktivne sastojke. Mi brinemo o našim proizvodima tokom njihovog razvoja i upotrebnog roka, mi ih poboljšavamo ili menjamo novijim proizvodima, jer samo najaktuelniji, najsavremeniji i najbolji proizvodi u svojoj kategoriji zaslužuju da nose naziv "CaliVita".

Mi kontinuirano proširujemo paletu naših proizvoda, kako bi pospešili opšte zdravlje ljudi. Naši proizvodi ispunjavaju kako američke, tako i standarde i odredbe o kvalitetu Evropske Unije, i ostalih zemalja. Naši proizvodi su vrhunskog kvaliteta i kad se radi o njihovom sastavu aktivnih supstanci, i kad je u pitanju njihovo pakovanje i ostale fizičke karakteristike. Ukoliko i ne uspemo da dostignemo idealne parametre, nećemo posustati, već naprotiv - bićemo još više rešeni da ih dostignemo.
U našem slučaju, kvalitet je i bukvalno od vitalnog značaja. Stoga, nadgledamo sve aktivnosti kompanije CaliVita primenom sistema obezbeđenja kvaliteta, u koji su uključene razne države, naše kolege i članovi naše mreže.

Naša uloga kod očuvanja zdravlja počinje sa našim proizvodima. Ostali važni segmenti usluga koje pruža CaliVita su: širenje informacija i znanja o tome kako sačuvati zdravlje, saveti vezani za lične probleme, uputstva, ... Mi možemo da ispunimo zahteve naših Članova, Menadžera, dobavljača, ali to uvek činimo tako da ne odbacujemo pravo da sumnjamo... u to da li smo mogli još bolje.

Free Classifieds

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.