Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Kako naručiti CaliVita proizvode

CaliVita proizvode možete naručiti sa registracijom ili bez.

Naručivanje sa registracijom znači da naručivanjem proizvoda želite postati CaliVita član kako biste ostvarili dodatne popuste, iskoristili akcije ili ostvarili dodatni prihod. Član može postati svaka punoletna osoba koja živi u nekoj od država gde CaliVita ima registrovano predstavništvo. Prilikom registracije dobijate početni paket koji sadrži: Katalog proizvoda, člansku karticu i Cenovnik. U tom slučaju morate obratiti pažnju da naručujete proizvode u izvesnoj vrednosti komercijalnih poena, zavisno od toga u kojoj se državi nalazite. Pročitajte detalje u Kako postati distributer/član.

Naručivanje bez registracije znači da naručujete samo proizvode bez želje da budete član. U tom slučaju, ne morate obraćati pažnju na to koliko komercijalnih poena nose proizvodi. Dobićete samo naručene proizvode.

Kako naručiti CaliVita proizvode?

Proizvode možete naručiti na 5 načina.

Prvi način:

Registracijom na zvaničnom sajtu firme u zemlji u kojoj se nalazite. Imate mogućnosti korišćenja VISA ili MASTER kartice, kao i plaćanje na račun ili pouzećem. Samo kliknite na ime države i pratite dalja uputstva na sajtu. U polje kodni broj sponzora upišite 3814311380

AustriaBelgiumBosniaBulgariaCosta RicaCroatiaCzech Republic, Cyprus, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, IrelandItaly, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Macedonia, Mexico, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Turkey, United Kingdom, Ukraine.

Drugi način:

Ova opcija važi samo za područje Srbije. Automatski preko našeg sajta. Kada popunite korpu i potvrdite svoju porudžbinu (tom prilikom ćete biti upitani da se ulogujete ili da se registrujete), mi ćemo automatski dobiti podatke. Administrator sajta će Vam poslati e-pismo kao potvrdu da je Vaša porudžbina primlejna u narednih 24 sata. Ako želite da postanete CaliVita član, prilikom registracije obavezno upišite svoj JMBG (Jedinstveni matični broj građanina) i datum rođenja, ukoliko želite samo da naručite proizvode ta polja ne morate popunjavati.

Treći način:

Popunite donji formular. Ako želite da postanete član morate popuniti sva polja; ukoliko želite samo da naručite proizvode bez učlanjivanja, datum rođenja i matični broj nisu potrebni. Kopirajte popunjeni formular, idite na stranicu Kontakt, i pošaljite nam popunjeni formular. Mi ćemo Vam odgovoriti na email i obavestiti da li je sve u redu.

FORMULAR ZA NARUČIVANJE PROIZVODA

Informacije o članu
Ime:
Prezime:
Matični broj:
Datum rođenja: 

Podaci za održavanje kontakta
E-mail:
Poštanski broj i mesto:
Telefonski broj:
Adresa:
Zemlja:

Naručeni proizvodi
-
-

Četvrti način:

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera, klikom OVDE i kontaktirajte.

Peti način:

Ako Vam je tako lakše, možete nas jednostavno pozvati telefonom i sve lično da nam kažete. Možete nas pozvati na broj +381644169944

Dostava i plaćanje

Ako ste u Srbiji, proizvodi će Vam biti poslati narednog radnog dana i plaćate pouzećem (cena proizvoda + post express).

Za područje Evropske Unije dobićete na adresu Vaše elektronske pošte profakturu za uplatu. Nakon uplate proizvodi će Vam biti poslati, a takođe možete koristiti VISA ili MASTER karticu. 

Negotin Cafe

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.