Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Kako postati CaliVita distributer/član

Kako mogu postati CaliVita distributer/član?

Distributer, odnosno član, CaliVite postajete kupovinom jednog ili više proizvoda čija vrednost zasebno ili skupa prelazi određeni broj komercijalnih poena (kolona KP, CP, TP, PC ili TT u cenovniku), zavisno od toga u kojoj se zemlji nalazite. Na primer: u Srbiji je to 3000 (KP), odnosno 3600 dinara po klupskoj ceni.

Kakve prednosti imam ako postanem distributer/član?

Dodatni popust odobren na osnovu Vaše kupovine i Vaših saradnika, iskorišćavanje redovnih akcija za članove, imate mogućnost da ostvarite dodatni prihod (a zašto ne i primarni?) koristeći CaliVita Poslovnu mogućnost. Analiza "žive" kapi krvi (Darkfield mikroskopija) je takođe jeftinija za članove.

Koje su moje obaveze kao distributera/člana?

Vaša obaveza je kupovina jednog ili više proizvoda na jednom računu u vrednosti od 2.000 komercijalnih poena u periodu septembar-decembar ili kumulativna kupovina tokom cele godine u vrednosti od 4.000 komercijalnih poena, kako biste produžili svoje članstvo i za narednu godinu.

Evropska Unija: Kada jednom postanete član to je doživotno. Nemate nikakvih obaveza kao član.

Šta se dešava ako u tom periodu ne kupim proizvode?

Firma dodeljuje tzv. "pending" status, odnosno, status potrošača. Trajno gubite svoju mrežu, gubite sva druga prethodno ostvarena prava i prednosti, koje naknadno ne mogu biti vraćena; ne možete graditi mrežu; gubite pravo na isplatu. Odnosno: i dalje možete da kupujete prema cenama koje važe za Članove, a obračunaće Vam se i Bonusni i Komercijalni Poeni, koji se dobijaju za obavljene kupovine; zadržavate svoj status do kraja sledeće kalendarske godine, računavši od godine Vaše poslednje kupovine; status potrošača se prilikom svake nove kupovine ponovo produžava u skladu sa ovom odredbom. 

Punopravno Članstvo stiče se reaktiviranjem, tj. kupovinom proizvoda na jednom računu u vrednosti od 2.000 KP ili kumulativnom kupovinom u toku kalendarske godine u ukupnoj vrednosti od minimum 2.000 KP.

A, šta se dešava ako ni tada ne naručim proizvode?

Tada prestajete da budete član CaliVite. Brišete se sa spiska članova i gubite sva prava i privilegije koje imaju članovi, kao i poziciju u mreži koju ste imali.

Šta ako hoću ponovo da postanem član?

Ponovo možete postati član kada god želite nakon isticanja članstva, s tim što dobijate novi članski broj i ne dobijate poziciju u mreži koju ste imali prilikom prethodnog učlanjivanja, već se računate kao da se prvi put učlanjujete.

Ok. Hoću da postanem član. Kako da naručim proizvode?

Pročitajte sekciju Kako naručiti, gde smo sve detaljno objasnili.

Free Classifieds

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.