Besplatni oglasnik

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Stigla je sezona mršavljenja!

Nakupili ste nekoliko dodatnih kilograma tokom zimskog prazničnog perioda? Borba protiv suvišnih kilograma daje minimalne ili nikakve rezultate? Da li ste znali da uz pomoć CaliVite možete jednostavno dobiti pomoć koja Vam nedostaje za lako ostvarenje željene forme? Proizvodi CaliVite za kontrolu telesne mase omogućavaju Vam da birate najodgovarajući preparat za Vaše potrebe, i započnete proces mršavljenja na uravnotežen i napredan način.

 

XShape – Oslobodite se suvišnih kilograma bez pomoći raznih eksperata. Veoma često, tokom dijete, telo umesto toga da sagoreva masti, zapravo koristi mišično tkivo i vodu, jer se lakše mobilišu. Ovaj jedinstveni kompleks amino-kiselina, sa vitaminima B i C, kao i organskim hromom, savršeno deluje kao dodatak ishrani za kratkoročne dijete. 

TrimeX WMS – Ova tečna formula je idealna za sve one osobe, koje ne mogu ili ne žele da gutaju tablete ili kapsule. Njen sadržaj kompleksa amino-kiselina pomaže u sagorevanju masti uz istovremeno očuvanje mišićnog tkiva, a dodatni BioCitrin KTM (HCA) i hrom pomažu da se obuzda apetit, koji je u najvećem broju slučajeva odgovoran za brojne neuspehe tolikih pokušaja držanja dijete, dok zeleni čaj u sadržaju doprinosi ubrzavanju metabolizma.

Chromium Max 500 – Svaka kapsula ovog jedinstvenog preparata sadrži 500 mcg hrom-pikolinata, koji je zapravo odlično iskoristljiva, organska forma hroma. Prema brojnim studijama, hrom može biti od pomoći za to da se savlada čežnja za slatkišima, koje se javlja kod mnogih osoba prilikom držanja dijete. Dakle, ovaj proizvod je namenjen onim osobama, koje do sada nisu uspele da smršaju uz promenu stila života, usled neodoljive želje za grickanjem i slatkišima (ugljenim hidratima).

Citrimax&Chromium – Kombinuje blagotvorno dejstvo hroma i HCA kako bi se uspešnije savladala čežnja za slatkišima, i na taj način olakšalo držanje dijete za mršavljenje. Takođe može doprineti i regulaciji apetita, a pošto utiče i na metabolizam ugljenih hidrata, doprinosi sagorevanju kalorija i manjem skladištenju namirnica.

Slim Formula – Kompleksna formula, namenjena za one, koji zahtevaju dodatnu pomoć pored sportske ili fizičke aktivnosti sa ciljem sagorevanja kalorija, kao i pomoć za regulisanje apetita uz povećanje energije.

Figure Shaper –Hoodia gordonii, može biti od pomoći za potiskivanje Vašeg apetita. Takođe može da pomogne i u procesu transformacije ugljenih hidrata u masti. 

Gojaznost ne predstavlja samo estetski problem. Prvenstveno, to je zdravstveno pitanje. Svaki kilogram viška kojeg se oslobodite, predstavlja još jedan uspešan korak ka zdravijem životu. Izgovori nisu dovoljni. Važno je da sačuvate pozitivan pristup, uravnoteženu ishranu i ostanete fizički aktivni.

CaliVita proizvodi za kontrolu telesne mase su Vam dostupni na stranici: www.suplementi-srb.com/index.php/proizvodi/category/18-kontrola-telesne-tezine, zato počnite na vreme i započnite leto u top formi!

Napomena:

Ovi preparati se ne preporučuju trudnicama, doljijama, maloj deci, osobama alergičnim na kofein, kao ni onima, koji boluju od kardiovaskularnih obolenja!
Ovi preparati ne predstavljaju zamenu za pravilnu i raznovrsnu ishranu praćenu redovnom fizičkom aktivnošću.
Preparate držati van domašaja dece!
Nemojte prekoračiti preporučene dnevne količine!


Korišćena literatura:
- A double-blind, placebo-controlled, exploratory trial of chromium picolinate in atypical depression: effect on carbohydrate craving - Docherty JP, Sack DA, Roffman M, Finch M, Komorowski JR., J Psychiatr Pract. 2005 Sep;11(5):302-14.
- Lowering Effect on Postprandial Glycemic Response of Nopales Added to Mexican Breakfasts - Montserrat Bacardi-Gascon, MD, Dulce Dueñas-Mena, BSC, Arturo Jimenez-Cruz, MD, Nutrition Graduate Program, Medical School, Universidad Autonoma de Baja California, Tijuana, Baja California, Mexico

Negotin Cafe

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.