Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Prolećna poslovna konferencija

"Do sada sam o svemu mogao da maštam, sve sam mogao da prizovem, da ostvarim. I u tome nema nikakve tajne. Zacrtaš-ostvariš. Međutim, ako govorimo o rezultatima i njihovom dometu, moram da napomenem da iz ove perspektive, te iste rezultate mogu da uporedim sa Hejlijevom kometom. Njen fenomen je u tome da se naprasno "zapali", u trenutku bljesne i zasija i onda se naprasno ugasi. Sve ono šta sam do sada radio imalo je taj efekat. Dođe, ostane par meseci i nestane, kao da ga nikada nije ni bilo."

Moja prva Prolećna Poslovna Konferencija u novom sadu izazvala je buru emocija i nadasve potkrepila onu energiju i motiv koji sam imao u junu prošle godine, kada sam prvi put čuo "reči od suvoga zlata" prim. dr Irene Vračarić Radojević: "Samo istraj, Peđa, ne odustaj, ako zaista kristalno jasno vidiš svoj cilj, onda nema druge nego da idemo ka njemu." I u Novom Sadu ga videh ponovo.

Dok pišem sada o održanoj konferenciji, osećam potrebu da iskažem žaljenje zbog onih koji nisu bili. Razumem, bili ste sprećeni, ali... ne očekujte danas da prepričavamo ono šta je tamo rečeno. Ne! Graditelji poslovnih mreža, imaju jasan cilj, stiču znanje, sve vreme dobijaju nagrade, ali nešto nemaju. Nemaju izgovore. Ne traže opravdanja. Zato, već sad obezbedite svoje mesto na sledećem seminaru. O čemu su profesionalci govorili? Ako malo bolje razmislim - o nama. Bez obzira na reflektore, svakoga su pogledali u oči, svakoga su "dotakli" i kroz metaforu, svako na sebi svojstven način, rekli : "Ovde je tebi mesto, ti pripadaš društvu uspešnih poslovnih graditelja mreža." Odagnali su strahove, podgrejali već postojeće poverenje, preneli nova znanja i uverili nas da ne postoji stvar na ovom svetu, koja ne može da se prevaziđe. Dobro, izazovi su tu, ali nismo li jači ako ih prihvatimo, a potom savladamo. Kako je slasna pobeda nad sopstvenim manama, kako je lepo pratiti sopstvenu promenu... Ne zaboravite, najveća tajna života jeste da je sam život - poklon. Dat nam je sa radošću. I šta nas onda "košta" da taj poklon spakujemo u najsjajniju kutiju, zavežemo najlepšu mašnu i proživimo ga dostojno čoveku, a CaliVita... CaliVita je već pripremila tu magičnu kutiju, vi samo ispružite ruku..." Ovako je Prolećnu konferenciju video Predrag Petrović koji je prvi put bio na ovakvom događaju.

Tradicionalno, seminar je otvorio direktor CaliVite Int Srbije, Tibor Parokai, pozdravivši goste, kako iz inostranstva, tako i iz zemlje. Pohvalio je izuzetne rezultate u 2016. i najavio značajne događaje u narednom periodu sa akcentom na jubilej, 20 godina postojanja Calivita InT Srbija, 21. oktobra u hotelu Hyatt u Beogradu.

Predavači su svojom kreativnom energijom, iskustvom i znanjem motivisali sve prisutne i inspirisali na obaranje novih rekorda. Proveli su nas kroz kreativne radionice i dijaloge, plesne koreografije, matematičke formule, živopisna iskustva i veštine postavljanja ciljeva. Izuzetno motivisani skoro svi smo sebe videli kako se pakujemo za Seminar uspeha 2017. Za Caribbean cruise!

Promovisan je letnji kamp za ovu godinu i sa zadovoljstvom putujemo na rab u junu mesecu.

Ponosno smo i na ovom seminaru prisustvovali svečanoj dodeli novih profesionalnih nivoa. Čestitamo Jadranki Vasić, novoj TPM i dr Isa alizadeh na ostvarenoj srebrnoj premiji, koji su nam pokazali da je moguće ispuniti ciljeve i osvojiti jednokratne nagrade i podići velike čekove!

Kao i uvek, sa posebnom energijom, dir. rok Chwatal i ovaj put poslao jake, motivacione poruke.

CaliVita akademija na čelu sa Evom Parokai podsetila nas je na još snažniji rast i razvoj ličnosti.

Najkvalitetnija predavanja su ostavljena za sam kraj. Naše zlatne palme Šandor Matis (GPM), Ildiko i dr Karolj rakoci (DGPM) i Iren V. radojević (GPM) su nesebično delili svoja iskustva zlata vredna.

I ovog puta smo podelili vredne nagrade i sa žarom u srcu otišli sa novim ciljevima u očima, potpuno svesni da niko od nas nije putnik na svemirskom brodu Calivita Int, već da smo svi posada.

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.