Najpopularniji proizvodi
Besplatni oglasnik

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Zajedničkim snagama protiv zapaljenja zglobova

Osteoartritis, to jest zapaljenje zglobova, je jedan od najčešćih poremećaja zdravlja kod starijih osoba, a statistički podaci pokazuju da će do 2030. kod 20% odrasle populacije Amerike i Evrope biti prisutno ovo oboljenje, koje na žalost u sve većoj meri pogađa i mlađu populaciju.

Zajedno je lakše

Zapaljenje zglobova je aktivno oboljenje zglobova, sa intezivnom inflamatornom pozadinom. Debljina hrskavice na krajevima kostiju se postepeno smanjuje, pa kada se zglobovi pokreću, trenje se ne odvija na hrskavici, već na samim kostima. To prouzrokuje ne samo bol, već i stvara dodatne patološke procese (npr. skleroza).

Kako možete pomoći hrskavici u dva koraka?

1. Izgradnjom hrskavice
Jedna od mogućih opcija tretiranja osteoartritisa je terapija zaštite hrskavice, za šta preporučujemo svoje proizvode Joint Protex i Joint Protex Forte. Ovi naši preparati sadrže dve komponente hrskavice, hondroitin i glukozamin, koji pomažu regeneraciju hrskavice, a takođe sadrže i hijaluronsku kiselinu i MsM, koji doprinose stvaranju sinovijalne tečnosti u zglobovima.

2. Smanjenjem upale
Terapija zaštite hrskavice, kao što i sam naziv implicira, u osnovi se fokusira na zaštitu hrskavice i nije u stanju da se efikasno nosi sa izvornim razlogom, koji stvara upalu. To je razlog zašto se preporučuje da se terapija dopuni sa efikasnim sredstvima za smanjenje upale i u tome može da pomogne naš novi proizvod Curcuma Pro. Lekovita biljka kurkuma koju sadrži, ne samo da može da se meri sa učinkom lekova za smanjenje upale, već to čini bez ikakvih neželjenih efekata.
Curcuma Pro sadrži kurkumu u vidu vrednih ekstrakta, za koje efikasnu apsorpciju obezbeđuju MicroActive® formula i dodatni BioPerine®.
Preduzmite konkretne korake za ponovnu izgradnju vaše hrskavice u zglobovima, i dopunite svoju terapiju sa protivupalnim supstancama! Izaberite pored Joint Protex (Forte) proizvoda i novi Curcuma Pro!

Negotin Cafe

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.