Besplatni oglasnik

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Intervju sa Viktorijom Voiuču (Victoria Voicu), Srebrna Plama Menadžerkom Calivite Rumunije

Tokom CaliVita Bala u Londonu, vama je odato priznanje za postignuti nivo Srebrna Palma Menadžera. Kako je to izgledalo za vas da budete u centru pažnje pod reflektorima?

London - pa to je bio pravi tuš pozitivnih emocija! Od jednostavne radnice u fabrici za proizvodnju hleba iz Giurgije (Giurgiu), koja je postala nezaposlena, bila spremna da napusti državu kako bi preživela i radila u inostranstvu kao berač jagoda, a stigla sam sve do svetla reflektora centralnog podijuma hotela Hilton u Londonu! Osećala sam se kao filmska diva u Holivudu na crvenom tepihu, pored divnih prijatelja. Nikad nisam mislila da će moji napori biti toliko visoko vrednovani i priznati. Čestitao mi je lično predsednik gospodin Gerry Hargitai u pratnji svih prisutnih osoba. Sada zaista osećam ljubav i zahvalnost, a pre 12 godina sve šta sam želela su bolji kolači za mog sina.

Vi ste učestvovali na svim manifestacijama u organizaciji CaliVite tokom godina, ne samo na CaliVita Balu u Londonu. Zašto smatrate da je važno da budete prisutni?

Već 10 godina negujem sećanje na svaku sekundu, svakog CaliVita Bala, i zaista sam iskreno srećna za svako odato priznanje, za svakog Menadžera koji me je motivisao, nadahnuo i dao energiju da bih nastavila da napredujem, bez obzira na izazove sa kojima sam morala da se suočim na svom putu u CaliViti. A, tu je i iznenađenje: moja neočekivana edukacija. Novac može samo da pokaže cenu nečega, ali prava mera vrednosti leži u priznanju i prijatnim emocijama!

Po vašem mišljenju, koje kvalitete morate da posedujete, kako biste postali uspešni u ovom poslu?

Morate da verujete u sebe i da preuzmete odgovornost za svoja dela poput jednog orla, umesto da vas poput jedne školjke samo nose talasi. Ukoliko verujete u sebe, ostvarićete uspeh uz odgovarajuću posvećenost, rad i istrajnost. Prelepo je gledati kako tim saradnika raste i napreduje! Zajedno, mi učimo kako da omogućimo sreću za što više ljudi, i to bez početnog ulaganja. Vi dobijate ono šta pružate, u poslovanju isto kao i u životu! Ja sam pružila 110% svog vremena i energije i vratilo mi se uvećano za hiljadu puta. Zaista vredi da napustite sopstvenu zonu komfora kako biste ostvarili svoj cilj. Vi ćete biti pobednik i heroj u očima Vaše dece. CaIiVita može da bude i Vaša šansa za uspeh!

Koji je Vaš cilj u CaIiViti?

Da u bliskoj budućnosti ostvarim GPM nivo, sa svojim fantastičnim timom srećnih Menadžera, sa kojima gradimo imperije. Zadovoljni samim sobom i bez ikakvih briga u vezi sutrašnjice, uz putovanja na egzotične lokacije sa CaIiVitom: Tajland, Karibi, Havaji, kao i pružanje pomoći onima koji ne mogu da pomognu sebi, uz naše voljene proizvode. CaliVita je sve šta želite da bude: posao, sigurnost, finansijska sloboda, prijatelji, porodica, zdravlje i kvalitetno vreme. Vreme je jedini resurs koji nam je svima isto dato na raspolaganje, bez obzira na socijalni status, i to je na našoj strani: Živite svoj san! Vi ste tvorac sopstvenog života!

Vi možete i zaslužujete da budete br. 1 u CaliViti! Vi možete učiniti više nego što mislite da ste sposobni!

Hvala vam i volim vas!

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.