Besplatni oglasnik

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Intervju sa Kornelijom Aleksa-Kožokaru (Cornelia Alexa-Cojocaruval), Zlatna Palma Menadžerkom

ŽIVIM ŽIVOTOM KOJI SAM SANJALA!

Radite za CaliVitu već 15 godina, a pre osam godina ste ostvarili i nivo Zlatna Palma Menadžera. Koliko se Vaš život promenio od tada?

U mom detinjstvu, od svih prinčeva i princeza iz bajki, ja sam bila fascinirana dobrom, iskrenom i ljubazanom devojčicom, koja je morala stalno da čisti i vodi računa o kući i kuhinji, da donosi vodu sa bunara, i sve to bez ikakve naknade ili nagrade. To je bila Pepeljuga, moj junak i moj uzor.

Od tada se mnogo toga promenilo, jer danas već živim životom koji sam sanjala. Zaista je izvanredno, što sada mogu sebi kupovati predivnu odeću, kao i bilo šta što poželim, kao što i živim u svojoj kući iz snova. Ali, po mom mišljenju, ono šta je od svega toga mnogo važnije je to, kakve smo osobe postale, jer je moj životni cilj taj da pomognem što većem broju ljudi.

Na šta ste najviše ponosni?

Ponosna sam na svoju ćerku Georgianu-Krinu (Georgiana-Crina), koja živi u Dubaiju i koja živi životom iz svojih snova i radi kod najveće svetske avio-kompanije. Ponosna sam na svoju majku, koja je – zahvaljujući CaliVita proizvodima – doživela duboku starost od 95 godina, i koja svaki dan uživa u svakom zraku sunca koji dopre do njene sobe, i u svakom listu na granama drveća koje vidi sa svog prozora. Ponosna sam i na svoje CaliVita saradnike, koji su odlučili, da postanu lideri, a ne žrtve.

Jako volite da putujete. Gde ste sve bili tokom poslednjih nekoliko godina?

Zahvaljujući CaliViti učestvovala sam na zaista neverovatnim putovanjima: bila sam u Hurgadi, Tajlandu, Meksiku, Antaliji, Portugaliji, gde smo bili smešteni u hotelu sa 5 zvezda, gde smo se sreli i zabavljali sa prijateljima iz drugih zemalja, koji podržavaju iste vrednosti poput nas. Najbolji deo od svega je, kada dođete kući sa ovih putovanja i vidite, da je u međuvremenu, broj Vaših bonusnih poena postao veći, zahvaljujući marketing sistemu CaliVite.

Vi i Vaša grupa posećujete skoro svaku manifestaciju koju imamo. Zašto je po Vašem mišljenju toliko važno, da prisustvujete na tim dešavanjima?

Aktivnosti CaliVite su skrojene tačno za mene. Simbolizuje sve šta sam ikada želela. Obožavam to. Krenula sam malim koracima, ali zahvaljujući revolucionarnoj ideji share marketing sistema CaliVite, može se ostvariti eksponencijalni rast, i na taj način mogu da pomognem direktno ili indirektno, desetini, stotinama, hiljadama, ili čak i milionima ljudi! Želim da budem najinspirativnija i najenergičnija osoba u grupi, i time da inspirišem i druge. A, CaliVita manifestacije su najbolji izvor energije i inspiracije.

Šta preporučujete onima koji sada počinju da grade svoje CaliVita poslovanje?

U ovom periodu velikih promena, kada mnogi žive u strahu od toga šta budućnost može doneti, mi moramo da ukažemo na pravi put ljudima i da im ponudimo rešenje, CaliVita poslovnu mogućnost. Mi, graditelji mreže CaliVite, moramo da postanemo zvezde vodilje za druge, kako bi pretvorili taj strah u izvor nove snage.

Šta imate da poručite članovima CaliVite za 2014. godinu?

U svakom od nas postoji snaga da inspirišemo i formiramo one osobe, sa kojima dođemo u kontakt. To možemo ostvariti putem davanja ličnog primera, isto kao i naš predsednik, Gerry Hargitai. Budimo i mi, poput njega!

 

Negotin Cafe

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.