Besplatni oglasnik

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Intervju sa Aleksandrinom i Mariusom Galičeanu, Dupla Zlatna Palma Menadžerima

Nalazimo se na prelepom mestu u Sunset Resortu u Bugarskoj i razgovaramo sa bračnim parom Galičeanu, koji su postigli nivo Dupla Zlatna Palma Menadžera. Želim da vas pitam kako ste se upoznali sa CaliVitom?

Alexandrina: : Od tada je prošlo 16 godina. Imali smo prodavnicu zdrave hrane i radili smo od jutra do večeri. Kada nam je neko iz Temišvara predstavio CaliVita poslovnu mogućnost, već je prošlo pet godina za redom kako nismo bili na odmoru. Posetio nas je i ispričao o čemu se radi, i mi smo pomislili: "Hajde da pokušamo. Šta može da bude loše u tome?" I od tada je prošlo 16 godina?

Da li ste od tada bili na odmoru?

Alexandrina: Pa, kako sam vam rekla, pet godina nismo išli ni na kakvo putovanje, ali nakon samo dve godine u CaliViti, počeli smo da idemo na odmore. Bili smo na sedam Seminara Uspeha, od kojih su 2 bila krstarenja, i na 9 Letnjih Kampova. Ovo je deveti. Veoma velika je razlika između toga da uopšte nigde ne putujete i da polako putujete svuda i upoznajete sve deo po deo. To ne bi trebalo da dozvolite.

Marius: Dešavalo se i to, da smo sa CaliVitom tokom jedne godine čak četiri puta bili na odmoru!

Zašto CaliVita? Koje su prednosti?

Marius: Postoje mnoge prednosti. Pre svega, proizvodi su izvanredni, a potom i bonusni sistem je više nego motivirajući, i na kraju, ali ne najmanje bitno, ljudi su odlični. Od predsednika Kompanije, pa do tima iz Rumunije. Naš sponzor Zoltan Rač (Zoltan Racs) je takođe jedna izuzetna osoba, koja nam je bila glavna podrška i mi smo mu zahvali na tome.

Koji ste to model sledili kako biste postigli nivo Zlatna Palma Menadžera?

Alexandrina: Uvek su me impresionirali normalni i ambiciozni ljudi, koji odmah kreću da rade. U CaliViti
sam mnogo puta srela takve ljude. Takve osobe su: Eva Farkaš, Kornelia Aleksa, kao i Viktoria Voicu (Eva Farcas, Cornelia Alexa, Victoria Voicu). Ili osobe koje smo mi sami pronašli, videli da su sposobni i kako su napredovali, bivali su sve bolji i uspešniji, i ostvarivali su sve više nivoe. Svako može da Vas motiviše ukoliko je ambiciozan, zna šta želi, krene to da radi i postigne uspeh.

Koja je poruka koju želite preneti mladim ljudima u CaliViti?

Marius: CaliVita predstavlja mogućnost za svakoga da svoj život živi onako, kako je o tome sanjao. Po meni - i možda je to samo moje subjektivno mišljenje - CaliVita je savršena mogućnost. Ovde Vam se pruža mogućnost da zdravlje spojite sa poslom i sa kvalitetnim životom. Kako moja supruga voli da kaže na svojim prezentacijama: "Što više „konzumirate“ svoj posao, to ste zdraviji, bogatiji i tim ćete imati i više energije."

Alexandrina: Želim da dodam još jednu stvar, kao porodična žena i kao majka. Ovde mi se pružala
izvanredna prilika, prilika koju drugde ne bih imala, da kasnije dobijemo i jedno dete, i da ga odgajamo zajedno radeći ovaj posao. Kristi će uskoro napuniti 14 godina, a mi smo u ovom poslu 16 godina i možemo slobodno reći, da smo mi roditelji zaposleni u CaliViti puno radno vreme. Moj suprug vam može ispričati, kako je to izvanredan osećaj svako veče ići sa svojim detetom na edukacije.

Marius: Kada je reč o deci, želim da dodam još jednu stvar. Desilo se pre četiri pet godina, i savršeno se sećam toga. Bilo je to nakon Seminara Uspeha, i Kristi nam je u jednom trenutku rekao: "Vi niste obični roditelji, vi ste CaliVita roditelji!"

Free Classifieds

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.