Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Fenomenalna poslovna ponuda

Da li možete da zamislite posao gde nemate šefa; gde Vas niko ne tera da radite, ako Vi to ne želite; gde drugi rade za Vas, a i Vi za njih, iz zadovoljstva; gde uvek imate dovoljno vremena i za rad i za porodicu? Da li možete da zamislite posao koji se razvija zahvaljujući Vašim saradnicima, čak i onda kada Vi ne radite? Da li možete da zamislite da redovno dobijate članove u svojoj mreži potrošača/saradnika, iako Vi u tom trenutku ne radite, a samim tim dobijate i priliku da odlično zaradite?

 

Zamislili ste? 

 Sada više ne morate da zamišljate. Mi Vam nudimo takvu priliku. Odlučite li da postanete član Calivite preko našeg sajta ili nekog od distributera čije podatke možete naći u sekciji CaliVita distributeri osuđeni ste na uspeh! Kako? Objasnićemo Vam detaljno.

Nudimo Vam mogućnost (potpuno besplatno) da Vaše kontakt podatke, i to samo one koje nam Vi dozvolite, stavimo na naš sajt u sekciju CaliVita distributeri. To Vam daje mogućnost da osobe koje žele da postanu članovi pronađu Vas. Oni koji su iz Vašeg kraja radije će stupiti sa Vama u kontakt, jer ćete moći da se sretnete i samim tim, umesto da Vi nalazite članove, budući članovi će nalaziti Vas. Vi možete putovati, biti na odmoru, na poslu, u gradu, selu, a naš sajt će raditi sve vreme za Vas; jer ukoliko promenite mesto prebivališta na Vaš zahtev promenićemo Vaše podatke na sajtu. Takođe, Vi slobodno možete svim svojim potencijalnim saradnicima u naše ime obećati, ako postanu Vaši članovi, da ćemo i njihove kontakt podatke i svih njihovih članova postaviti na sajt. Je l' treba dalje da Vam objašnjavamo prednosti gore navedenog? Ne? Onda...

Samo Vas jedan poziv ili email deli od uspeha! Iskoristite našu fenomenalnu ponudu.

 

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.