Najpopularniji proizvodi
Besplatni oglasnik

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Prijavljivanje

Prijava za novosti

Budite informisani! Prijavite se za novosti sa našeg sajta i iz CaliVite.

Srž CaliVita poslovnog sistema

1. Korektni uslovi registracije

Da bi postao saradnik CaliVite dovoljno je da kupiš nekoliko proizvoda. Već pri registraciji važi članska cena što znači da već pri prvoj kupovini možeš dobiti 25% popusta na kupljene proizvode. Nema članarine kao ni unapred određenog paketa, sam možeš odabrati proizvode iz kataloga ili po preporuci. Time stičeš pravo za dalju distribuciju proizvoda, kao i mogućnost za gradnju potrošačke i poslovne mreže.

2. Popusti, akcije

Ukoliko distribuiraš proizvode odmah dobijaš razliku između članske i preporučene cene što iznosi 33% i još krajem meseca dodatnih 4% do 21% premije, zavisno od ostvarenog prometa. Iskoristivši aktuelne akcije, pakete, možeš ostvariti još dodatnih pogodnosti.

3. Gradnja mreže

Možeš registrovati prijatelje i poznanike, time dobijaš isplatu na osnovu ostvarenja grupe. Što imaš veći tim i što veći broj saradnika budu kupovali CaliVita proizvode, imaćeš i viši procenat povrata od prometa, te će ti i prihodi eksponencijalno rasti. Možeš izgraditi mrežu beskrajne širine i beskrajne dubine i zbog toga nema gornje granice tvom prihodu.

4. Ekstra bonusi

Ukoliko poseduješ najmanje 3 aktivne grane, pored redovne isplate možeš dobiti i dodatne ekstra premije (triple Line Bonus Plus). Ukoliko zaista profesionalno, vredno radiš i ostvaruješ dodatne izazove, možeš još značajno povećati svoju zaradu.

5. Nema obavezne mesečne kupovine

Na nivou od 4% do 10% nema obavezne lične kupovine, što znači da ćeš na bazi prometa svoje grupe dobiti isplatu, iako tog meseca nemaš ličnu kupovinu. Ukoliko bi želeo izgraditi veliku mrežu koja prihoduje svakog meseca, preporučljivo je da koristiš u kontinuitetu proizvode, jer samo tako možeš biti originalan pred saradnicima.

6. Naknadni popust

Da bi izgradio sopstveno preduzetništvo u CaliViti, na početku nije potrebno da otvoriš firmu, jer ostvareni prihod možeš dobiti u formi naknadnog popusta ili možeš kumulirati sve zarade sve dok ne stigneš iznad nivoa od 10% kada stičeš pravo da na svoj žiro račun ili firmu dobiješ isplatu.

7. Kontinuitet članstva

Za kontinuitet članstva za naredne godine, dovoljno je da u toku cele kalendarske godine kupiš nekoliko proizvoda. Samom kupovinom proizvoda se automatski produžuje članstvo.

8. Globalni sistem

Tvoje preduzetništvo možeš graditi u 37 država bez granica. Sa članskim kodom možeš kupiti proizvode i u drugim državama, a takođe i registrovati nove potrošače, ključne saradnike u bilo kojoj državi gde je CaliVita prisutna. Bilo lično ili putem društvenih mreža.

9. Pozitivna motivacija

Poslovni model CaliVite bazira se isključivo na pozitivnoj motivaciji, isključuje bilo kakvu prisilu. Stoga na gradnju mreže možeš posvetiti onoliko vremena koliko imaš, sa tempom koji ti odgovara, kao i metodom koji ti najviše leži. Suština je da u tome nađeš sebe i da voliš ono šta radiš. Mi te u tome podržavamo!

10. Stabilna podrška i pomoć

Profesionalna sponzorska linija, kao i logistika CaliVite ti pomaže da postaneš uspešan. Glavni cilj tvojih sponzora, lidera, je da dostigneš svoje ciljeve, da budeš zdrav, priznat, materijalno siguran, zadovoljan, da budeš odličan član tima. Najznačajniji oslonac našeg poslovnog modela je da samo tada možeš postati uspešan ako i saradnicima pomogneš da postanu uspešni. Zbog ovakvog pristupa i filozofije CaliVita uspešno funkcioniše već 25 godina.

11. Pravedan sistem nagrađivanja

Možeš zaraditi više i postići viši nivo u ovoj firmi od bilo koga. Nije bitno kada se registruješ, već je bitno kakvu strukturu i sa kolikim prometom izgradiš. Tako možeš ostvariti mnogo veći prihod od tvoje sponzorske linije, pa i svojih mentora, ukoliko imaš bolju strukturu mreže. To garantuje da nikad nije kasno započeti. Poslednjih 20 godina su se izgradili veliki uspesi, a i za narednih 20 godina ćemo postići izvrsne rezultate sa CaliVitom!

12. Menadžerski nivoi, pasivni prihodi

Na menadžerskim nivoima te očekuju posebne nagrade. Što izgradiš više menadžerskih linija sa saradnicima, time ćeš srazmerno dobiti više premija po granama. Pored toga firma značajno nagrađuje i razvoj mreže pored menadžerskih grana. Ukoliko u kontinuitetu ostvaruješ stabilne rezultate, očekuje te značajna jednokratna godišnja premija kao i nagradno putovanje na luksuzna mesta širom sveta.

13. Mogućnost nasleđivanja, pasivni prihodi

Izgrađena mreža je vrednost a preduzetništvo sa pasivnim prihodima se nasleđuje. Pošto su nam proizvodi važni i potrebni svakom, mreža sa mnogo potrošača i ključnih saradnika može opstati godinama i stvarati promet.

14. Sve je moguće

Naš poslovni model, zavisno od prometa i strukture mreže, daje ti mogućnost da mesečno zaradiš svega nekoliko hiljada dinara ili čak nekoliko miliona. Činjenica je da veličina tvog preduzetništva isključivo zavisi od TEBE! Mi te u svemu podržavamo!

Želimo vam mnogo uspeha!

dr Čongor Rakoci SSM

Negotin Cafe

CaliVita distributeri

Potražite sebi najbližeg CaliVita distributera.